Att fångas på film denna fössta fedag i mass

Det bet i kinderna rejält idag på morgonen. Punka på min cykel så jag fick låna dotterns.

Märks att man är kortast i familjen och jag kände mig som den tioåring jag en gång var, när jag lånade min egen mammas cykel. Minns hur jag inte nådde ner till tramporna, men vägrade att acceptera det, så jag satt ändå på sadeln, även om jag knappt nådde ner till tramporna ens med tåspetsen. Måste sett galet ut då och gjorde det förmodligen idag också.

Jag är lite då och då på kontoret. Papper ska signeras och även annat kräver min fysiska närvaro (alltid coronasäkert vill jag lova). Idag är det en sådan dag. Pappershögen med papper som ska signas ligger framme och så ska det bli filminspelning till Introduktion av nya medarbetare.

Som berörts tidigare har vi många utbildningar i vår gemensamma utbildningsportal. En hel del har varit så kallad e-learning men vi har ju även haft fysiska utbildningar. Och just Introduktion för nya medarbetare har varit viktig att ha just fysiskt. Men det går ju inte nu och efter att ha haft lite uppehåll så är det då dags för filminspelning. Jag får alltid mycket energi av att träffa folk, se folk i ögonen och även ha en dialog när jag håller mina anföranden. Och att göra det framför en kamera är en utmaning. Dock har kollegorna Charlotte och Rebecca lovat vara publik, och vår kommunikatör Pelle står bakom kameran och ska försöka fånga mig och mina ibland yviga rörelser någorlunda på film. Låt se hur det går.

På tal om film. Nu på morgonen har vi alltså premiär för Morgonsoffan som en del av Växjös nätverk Vi älskar Växjö som finns för oss, akademin, kultur och näringsliv, och där vi har frukostträffar för just de målgrupperna. En del som vi testar just nu och som mer riktar sig till näringslivet är alltså Morgonsoffan. Dock är Morgonsoffan öppen för alla så oavsett målgrupp är du och ni välkomna att framåt följa sändningarna och även övriga frukostmöten – kika gärna här.

Veckans snackis denna vecka 9 måste ju absolut vara ”Fössta tossdan i mass” - Smålands egen nationaldag! Så många massipantåtor och stolta inlägg om att vara smålänning igår. Och det verkar sprida sig i hela landet, härligt att se! 😊

Ha en fin ”fössta helg i mass”!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 mars 2021