Proffsiga presentationer och rinnande näsa

Stolt är jag ofta i det jobb jag har. Stolt för all den service vi i vår stora organisation levererar varje dag, året runt, till dem vi är till för. Det är mycket och det är mångfacetterat. Så klart kan vi alltid bli bättre men vi gör så mycket bra! Något jag försöker påminna mig själv, men även andra om, för det är lätt att bara fokusera på det som inte fungerar.

Stoltheten minskade inte under onsdagens viktiga så kallade budgethearing som jag berörde i onsdags. Vilka underlag och presentationer våra processägerare med stöd av vd och förvaltningschefer arbetat fram och som de gemensamt presenterade för varje politisk gruppering. I och med att presentationerna var så bra och proffsiga var även frågorna, svaren och diskussionerna väldigt bra. Jag hade förmånen att bara lyssna och gjorde lite inspel då och då för att stötta, men det var en ynnerst att få höra kollegorna från koncernledningen, men så klart även diskussionerna med politiken. Jag kunde dessvärre inte vara med i alla politiska grupperingar men har hört att även där var det liknande positiva känslor. Stolt som sagt.

Våren har kommit och med den en allergistorm, som blåst in även över mig. Kraxighet, rinannde näsa och ögon är en vardag för mig några dagar varje vår. Och eftersom symtomen liknar symptomen för covid-19, så har det även blivit ett coronatest för mig, men det visade sig vara negativt. Skönt. Dock är det jobbiga tider när man som allergiker har symptom och vet om att det är just allergi, men där man får blickar från de som tror annat. Men så är det för många så det är bara att gilla läget.

Då avslutar vi jobbvecka 14, som trots allergi och ruskigt väder varit väldigt bra. För nu har även Kronoberg läns 65+:are börjat vaccineras mot covid-19. Och jag tycker mig höra av de jag känner att det varit smidigt att boka, att det funnits gott om tider och att många redan nu fått spruta ett. Känns hoppfullt!

Trevlig helg!

//M

Senast uppdaterad: 9 april 2021