Sen kväll med Lakers och 27-årsreflektion

En kall och solig morgon idag, och jag förstår att många Växjöbor är lite trötta efter vad jag förstår var en lång och spännande match igår kväll. Men Växjö Lakers redde ut det till sist och vann första semin mot Örebro. Hoppas vinsten överväger eventuell trötthet idag, för er som höll er uppe!

23 april visar kalendern och det är en speciell dag för mig. För 27 år sedan hade vi en extremt solig, vårdag i Växjö. För mig, och numera maken Anders, var det också en lite nervös morgon. Vi var då ännu inte gifta, men detta var dagen då vi skulle göra det. Bröllop i Tävelsås kyrka och fest på vårt allas Teleborgs slott. Kikade på foton i går kväll för jag tänkte lägga ut några på mitt Instagram idag och visa oss ”då och nu” (något som jag fortfarande bearbetar maken att gå med på. De gamla korten är han fine med, men att ta nytt och visa 27 år senare är han inte lika pigg på. Låt se om det går). Förutom att det syns att det är ett tag sedan (!) är det ju faktiskt en lång tid i våra liv. Med och motgång, erfarenheter som byggts på av både mycket positiva saker men också jobbiga saker. Flyttar, jobb, privata händelser, fantastiska saker som två underbara barn och ja, erfarenhet som gett kunskap. Sånt syns ju inte helt på ”nu-bilderna” men ja, förändring är det helt klart.

Det är inte dumt att reflektera ibland på tid som gått, och jag tror också många av oss gör det efter detta gångna år. Ett år som gett oss alla, privat och professionellt, erfarenhet och kunskap som bygger på oss. Förhoppningsvis stärker det oss framåt även om det kan vara svårt att se när läget är som det är.

Innan det blir lite firande ikväll, så hinns det med spännande och givande saker. Kommunchefsträff med övriga kommunchefer i regionen, där även länsråd Malin och regiondirektör Martin är med. Alltid härligt att se kollegorna och diskutera och få kunskap och inspel av varandra. Känns som en extra bra fredag denna 23 april 2021.

Ha en fin helg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 april 2021