Företagswebb och student

Det händer mycket hos oss hela tiden i vår stora organisation. Allt för att vi internt ska bli starkare, så att vi blir starkare för våra viktiga målgrupper invånare, företag och besökare.

Krafttag som vi tagit i koncernledningen (alla vd:ar och förvaltningschefer) har gett resultat på många olika sätt, men som alltid kan bra också bli bättre. När det gäller vårt viktiga näringsliv, som vi alla jobbar för och med, har det också hänt massor hos oss och därmed företagen. Alla våra förvaltningar och bolag har ett ansvar att jobba för ett bättre näringsliv likväl som alla också är ansvariga för att jobba med alla invånare och även besökare. Ett förändrat sätt att se på den saken har gjort att vi är många som jobbar med och för dem alla. Och så klart inte bara vi i verkställigheten utan även från politiken.

När det gäller information till näringslivet har vi sett att här måste vi göra en kraftsamling. Kraven ökar på information och när den verkligheten ändras, ändras så klart vi med den. Därför har vi precis skapat en ny webbplats för just näringslivet. Syftet med denna webbplats är att göra det lätt för våra företagare, genom att samla all företags- och näringslivsrelaterad information på en plats. Vi kommer arbeta löpande med att utveckla och fylla på med relevant information. Sidan lanseras om någon dag och kommer finnas på adressen foretag.vaxjo.se. Självklart är den som allt annat vi har, öppen för alla våra målgrupper. Så välkommen att kika in! Du som företagare kan ju också sedan tidigare prenumerera på nyhetsbrevet till företagare och varför inte också följa vår företagarsida på Facebook! Länk till annan webbplats.

Onsdagstipset denna vecka är till dig som har någon i din närhet som tar studenten i år. På vaxjo.se finns all information du behöver om hur detta ska gå till i pandemitider. Det kunde vi inte ana, att vi när vi planerade för studenter förra året även skulle få anpassa oss till corona även i år. Här finns informationen!

Ha en fin fortsatt första vecka i juni!

//M

Senast uppdaterad: 2 juni 2021