Välkomna på OS-firande!

Det är härligt att vara tillbaka på jobbet efter några veckor av fantastiskt sommarsverige i sig! De har gjort att batterierna är rejält laddade inför allt som händer i vår fantastiska organisation och inte minst vår kommun.

Det är ju inte bara vädret som gett energi utan alla de idrottsliga händelser som satt både Sverige och Växjö på kartan. De OS-hjältar som har kopplingar till vår kommun firar vi ju alla tillsammans på tisdag kväll i Linnéparken. Det finns lite biljetter kvar så in och boka. Och får du inte en biljett kan du se firandet på vår Facebooksida där vi sänder live på tisdag. Länk till annan webbplats.

Mitt mantra just nu är som alla andra gånger jag startat upp ordentligt efter en sommarledighet - sommaren är inte slut ännu utan se till att ta tillvara på kvällar och helger! Jag är ärligt talat dålig på det, men har upplevt så här de första dagarna att det går att kombinera jobb med att uppleva sensommaren. Man lär sig alltid något nytt.

Så nu är jag tillbaka och såklart även bloggandet. Varje vecka från nu kommer det något från mig om vad som händer i vår organisation , vår kommun eller bara hos mig. Vi hörs och jag hoppas även ses snart igen!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 augusti 2021