En helg som ger många tankar

I vanliga fall när jag har min stund när jag ska skriva min blogg, får jag oftast så mycket energi och tankar. Att skriva om det vi gör internt i vår stora fantastiska organisation som levererar så mycket till våra invånare företag och besökare varje dag, gör mig stolt. Det ger mig energi och inspiration att skriva om det. Stoltheten har jag även idag, men att skriva något blev ändå svårt.

Helgens händelse med en dödskjutning i vårt allas Växjö, känns fortfarande hemsk att ta in. En sorg på många sätt. Ett Växjö före helgens händelse och ett Växjö efter helgens händelse. Vi har nog alla tankar och känslor kring det här, och även om jag inte kommer gå in mer på händelsen här, ville jag ändå beröra det. Och jag vill också uppmärksamma det fina, handlingkraftiga arbete som Polisen och många inom kommunen gjorde i helgen och kommer göra framåt.

Så det blev inte heller något onsdagstips idag. Vill egentligen mer ge en uppmaning att ta hand om varandra, prata med varandra, inte spekulera eller sprida sådant som du inte vet är sant. Det gäller idag och alla andra dagar.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 september 2021