Smålandssång och öppna hus

På lördag smygstartar vi höstens öppna hus i nya kommunhuset. Då kan alla medarbetare som jobbar i huset ta med sina nära och kära och visa upp sin arbetsplats. På söndag kan sedan alla medarbetare i koncernen som inte jobba i huset få rundvandring tillsammans med sina anhöriga.

Men det är 30 oktober som vi kanske får säga är ”the Öppet hus” för då blir det invigning av kommunhuset och vi bjuder in allmänheten till guidade turer, fika, information om framtidens stationsområde med mera. Samma upplägg blir det också den 13:e november men utan invigningstal.

Jag vet att många är nyfikna på de nya huset, hur det ser ut där vi jobbar, matsalen, konsten, ja allt. Så det känns så roligt att äntligen få välkomna alla hit! Här finns mer information om öppna husen.

Och öppet hus är det även för dig i som går i nian och/eller din vårdnadshavare. Gymnasieskolorna står redo för dina frågor nu på lördag 23 oktober. Mer information på vår gymnasiewebb - gymnasieval.vaxjo.se Länk till annan webbplats.

Sist men inte minst – har ni sett John Lundviks vackra version av Smålandssången Länk till annan webbplats.? John Lundviks tolkning av sången sker i samarbete med Destination Småland och är en del i en satsning för att visa upp länet för framtida besökare och turister. John delar såklart också med sig av sina Smålandstips, många i just Växjö kommun (naturligt då han kommer härifrån).

Blir spännande att se vilka fler artister som kommer göra sin tolkning och berätta om sitt Småland!

/M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 oktober 2021