Internbudgetdialog, Växjö & Co och spännande konst

Stor dag i dag då vi har internbudgetdialog, det vill säga att kommunstyrelsen bjuder in samtliga presidier i våra styrelser, nämnder och direktion (som den politiska ledningen i Värends räddningstjänst heter). Nu ska vi i koncernledningen beskriva hur vi ska ta oss an de olika uppdrag som kommunfullmäktige beskrev i vår viktiga budget som antogs i juni. 

Högtidligt, roligt men också viktigt då det är en viktig del i vårt demokratiska uppdrag. Min presentation är klar och väntar nu bara på att laddas upp för att jag ska berätta vad jag och vi i koncernledningen nu jobbar på, för att ta nästa steg i arbetet att stärka oss internt för att stärka vår leverans till våra invånare, företag och besökare och även varumärket Växjö kommun. Känns verkligen toppenbra!

Förutom dagen ser jag fram emot kvällen. En gemensam träff med vårt Växjö & Co med styrelse och medlemsföretag står på agendan. För första gången på länge kan vi träffas gemensamt och det i vårt nya kontor. Förutom att det var länge sedan vi sågs är det lite speciellt för vi ska även fira att vi kommit närmare varandra och på så sätt även blivit kraftfullare för oss i Växjö kommun. Som sagt, mycket att se fram emot både under dagen och kvällen!

Och till sist en sak att se fram emot imorgon! För veckans onsdagstips är att imorn 28 oktober startar en utställning i Växjö konserthus som heter Tiden med corona. Utställningen består av konstverk gjorda av personer inom kommunens daglig verksamhet. Missar du den imorn, är den även öppen på fredag och efter det flyttas utställningen till Växjö stadsbibliotek. Här kan du läsa mer om invigningen av Tiden med corona. Länk till annan webbplats.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 oktober 2021