Höstlov, Gardell och ny chans att besöka kommunhuset

Mitt i höstlovet eller läslovet som det numera heter är det för många. Men full rulle ändå för mig och många kollegor runt mig och en strid ström av spännande och intressanta samtal med såväl invånare och företag. Det är mycket som händer i vår kommun!

Förutom höstlovets alla aktiviteter Länk till annan webbplats. för dig som är lite yngre, så vill jag tipsa om att du imorgon kan komma på prisutdelningen av Pär Lagerqvist-priset, som ju i år går till Jonas Gardell. Boka biljett (den är gratis men biljett behövs) här. Länk till annan webbplats.

Och till sist – vilket fantastiskt öppet hus det blev i helgen! Anna Tenje, kommunstyrelsens ordförande invigningstalade, grupper blev guidade runt i huset, det var tipspromenad och man kunde ställa frågor om byggnaden, konsten och stationsområdets framtid. Jag har bara hört positivt om dagen och jag gick omkring och riktigt njöt av de många positiva tongångar som spreds. Det är ju ett hus för oss alla även om vi har vissa våningar som är just för oss som jobbar här är det ”vårt hus”. Många passade på att besöka vardagsrummet som är mitt i huset och som binder ihop hus, gata och snart även Södra och Norra järnvägsgatan med en bro. Den ska vara klart sommaren 2022.

Ni som missade lördagens öppna hus är varmt välkomna 13 november för då kör vi igen Länk till annan webbplats.. Varmt välkomna ni som inte kunde komma i lördags eller som vill se mer igen.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 november 2021