Cykelvinterdäck, ledighet och tränarbyten

Isgata var bästa benämningen på uppfarten och vägen vid hemmet i dag på morgonen.

På min promenad i går kväll, som jag första gången på två veckor gjorde utomhus (snön har gjort att det blivit löpband - utmanande för kropp och pannben) halkade jag omkring en hel del, så jag var jag beredd på att det nog var rejält halt. Och det var det. Så pass halt att jag vände om med cykeln (slirade om är nog rätta bemärkelsen) och fick maken att köra ner mig. Det kändes tryggast så, tack Anders. Nu blir det en vända till Mats och hans cykelverkstad i helgen så att vinterdäcken på min cykel kommer på!

Fem arbetsdagar innan självaste dopparedagen. Ja, jag ser fram emot julen av många anledningar och också att det är en helg som jag kan vara ledig på. Övriga kvällar och helger är det mycket jobb med samtal och ibland möten. (Det har även hänt juletid att jobbtelefonen ringt och det varit något akut som någon verksamhet behöver stöd eller hjälp av mig för att lösa.) Och för mig är det en självklarhet att i min roll jobba så. Vår verksamhet ska fungera alla dagar i veckan dygnet runt och om det är något som strular eller slirar så är det till slut mitt ansvar att stötta och hjälpa till och det gör jag gärna. Inget ovanligt alls och något som ingått i de flesta roller jag har haft. Men innan det blir dopparedag, kommer det vara full fart med såväl möten med företagare, kollegor, godkänna skrivelser och en massa andra spännande utvecklande delar som jag har alla dagar om året. Energi även här.

Veckans snackis då? Jo, det måste väl våra tränare i våra stora lag, Växjö Lakers och Öster. Sam Hallam som lämnar Växjö Lakers för Tre Kronor, fick vi veta häromdagen. Men som ändå väljer att bo kvar i Växjö, underbart! Och kanske får vi idag reda på vem som kommer träna Öster i framtiden, Länk till annan webbplats. kanske blir det en ny Växjöbo?

Ha en fin fjärde advent!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021