Gedigen rekryteringsprocess klar och vårt stations- och kommunhus kan bli Årets bygge

Även denna fredag sprids information såväl internt som externt om en rekrytering. Denna gång handlar det om att förvaltningschef för arbetet och välfärd är klar.

Glädjande är att vi har haft många intresserade av tjänsten men efter en gedigen rekryteringsprocess är det då klart att det blir Rizana Mustedanagic som visade sig ha bästa förutsättningar och kompetensen att axla rollen.

Rizana är idag tf förvaltningschef och har dessförinnan innehaft ett flertalet chefsroller. Rizana har en gedigen kunskap inom området och erfarenhet av både styrning och förändringsledning som ställer stora krav på en chef - något som är viktigt för arbetet i förvaltningen och våra målgrupper men även för oss i koncernledningen. Det känns bra och stort att ännu en pusselbit är på plats för att ta vårt allas fortsatta arbete vidare.

Förutom denna stora nyhet så är jag extra exalterad att vårt allas stations- och kommunhus är nominerat till Årets bygge 2022. Detta hus är och har varit på mångas läppar en bra tid nu och genom denna nominering blir det ju än mer. Och det sätter ju då också Växjö på kartan än mer. Som vi och jag spred på såväl webb, Instagram och LinkedIn i går så uppmanar jag alla att komma till oss i Växjö för att uppleva huset och ta in all skönhet och hållbarhet i en fantastisk harmoni. Det är ett besöksmål helt enkelt!

Ha en fin helg så här i slutet på januari och ta hand om er! Och som ni vet – vaccin räddar liv!

//M

Senast uppdaterad: 21 januari 2022