Inspiration och benchmarking i Helsingborg

Jag och ett par kollegor har tagit oss ner till Skåne för att träffa kollegor men även besöka Helsingborg H22 City Expo Länk till annan webbplats..

Bra och viktigt med lite extern benchmarking som ger inspiration och tankfulla reflektioner som jag kommer ta med mig. Spännande att se de olika ländernas utställningar kring vad de gör för att kunna förbereda för framtiden. Men även spännande stadsutvecklingsprojekt som man kan gå kika på. Ja, inspiration och spännande möten som jag och kollegorna tar med oss för att se hur vi kan förvalta och ta in det hos oss i vår stad och kommun. Expon håller på till 3 juli så ett tips till er är att ta er till Helsingborg och uppleva själva. Något att se fram emot tänker jag.

Nu står pingst och Sveriges nationaldag för dörren. Passar på att påminna om det stora matevenemanget på Stortorget Länk till annan webbplats. hela helgen med mat från alla världens hörn, Växjömästerskapen Länk till annan webbplats. på måndag och inte minst nationaldagsfirande i Linnéparken måndag klockan 14. Viktoria Tolstoy kommer bland annat. Här på Upplev Växjö kan du förresten läsa en intervju med Viktoria Länk till annan webbplats. om hennes relation till Växjö och vad hon ser fram emot på måndag.

Ha en härlig helg då regn verkar bytas mot sol!

//M

Senast uppdaterad: 3 juni 2022