Direktmöten

Växjö kommun bjuder under våren in till direktmöten i Ingelstad, Braås, Lammhult, Gemla, Åryd och Växjö.

Ett direktmöte ger möjlighet till information och dialog mellan medborgarna och förtroendevalda politiker. På mötet får allmänheten möjlighet att träffa kommunalråd och tjänstepersoner. Vårens direktmöten kommer till stor del vara samtal och dialoger i smågrupper och i helgrupp med fokus på vad det viktigaste är för att utveckla bygden och orterna som fantastiska platser att bo, leva och verka i, idag och imorgon.

Efter varje direktmöte kan du läsa minnesanteckningarna som publiceras här.

Direktmöten våren 2022

Plats för respektive möte uppdateras efterhand. Alla direktmöten kan man också delta på digitalt via Teams. De direktmöten för information och dialog som är planerade är:

Direktmöte norra kommundelen i Braås

Direktmötet pågår på tisdag den 24 maj klockan 17.30-19.30 på Braåsgården, eller digitalt via Teams.

Du som bor i eller i närheten av Braås, Drev/Hornaryd, Dädesjö, Eke, Brittatorp, Rottne, Tolg, Nykulla och Åbyär välkommen på direktmöte. Politiker och tjänstepersoner finns på plats och polisen ger en lägesbild om trygghet. Under kvällen blir det samtal och dialoger i smågrupper och helgrupp med fokus på vad som är det viktigaste för att utveckla tätorten, bygden och orterna som fantastiska platser att bo, leva och verka i, idag och i framtiden.

Vi bjuder på fika!

Länk till mötet för dig som ansluter via Teams Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 19 maj 2022