Hyr lokaler och anläggningar

Här kan du själv söka bland olika lokaler och även skicka bokningsförfrågan om den idrottsanläggning du vill boka.

Du kan hitta lediga tider och göra bokningsförfrågningar i vårt bokningssystemlänk till annan webbplats. Du behöver en inloggning för att göra bokningsförfrågningar. 

Du kan också ringa 0470-410 00 eller mejla oss på foreningsservice@vaxjo.se.

Idrottshallarna kan bokas per säsong, hösttermin och/eller vårtermin. I första hand prioriteras föreningar med ungdomsverksamhet. Föreningar och privatpersoner kan även boka per timme i mån av ledig tid i hallarna. För att få boka lokaler måste du ha fyllt 18 år.

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om en uthyrningspolicy med villkor för uthyrning av kultur- och fritidsförvaltningens lokaler. Det gäller till exempel vem som kan hyra/låna och vilka regler som gäller under tiden man hyr/lånar lokalen.

Här hittar du hyror och avgifter för lokaler som finns i bokningssystemet (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet). Observera att en höjning av föreningars priser för bokning av idrottshallar träder i kraft den 1 juli 2018. Kontakta föreningsservice för mer information.

Så behandlar vi dina personuppgifter vid bokning av lokaler

Här kan du läsa mer om hur vi, enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR, behandlar de personuppgifter som vi får från dig när du bokar en lokal hos oss.

Övriga lokaler

På webbplatsen Scenrumlänk till annan webbplats finns ett register över lokaler i Växjö, som kan användas för olika typer av arrangemang och aktiviteter. På många lokaler i registret finns även måttuppgifter, foton, ritningar och annat matnyttigt.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 maj 2019
Se och göra