Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Hyr lokaler och anläggningar

I vårt digitala bokningssystem söker du själv bland olika lokaler och skickar din bokningsförfrågan om den idrottsanläggning du vill boka.

Bokning av idrottsanläggningar och lokaler

Alla lediga tider hittar du i vårt digitala bokningssystemlänk till annan webbplats där du också gör dina bokningsförfrågningar. För att kunna göra en bokningsförfrågan måste du ha en inloggning.
Intruktionsfilm om hur det går till att skapa en inloggninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När du har skaffat en inloggning kan du sedan smidigt föra olika bokningsförfrågningar.
Instruktionsfilm om hur du gör en bokningsförfråganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Idrottshallarna kan bokas per säsong, hösttermin och/eller vårtermin. I första hand prioriteras föreningar med ungdomsverksamhet. Föreningar och privatpersoner kan även boka per timme i mån av ledig tid i hallarna. För att få boka lokaler måste du ha fyllt 18 år.

Om du har problem att använda det digitala systemet kan du även ringa 0470-410 00 eller mejla oss på foreningsservice@vaxjo.se.

Hyror, uthyrningspolicy och riktlinjer för reklam

Hyror och avgifter för lokaler i bokningssystemet (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Uthyrningspolicy med villkor för uthyrning av kultur- och fritidsförvaltningens lokaler. Uthyrningspolicyn gäller till exempel vem som kan hyra/låna lokaler och vilka regler som gäller under tiden man hyr/lånar lokalen. Policyn är beslutad av kultur- och fritidsnämnden.

Riktlinjer för reklam i de kommunala idrottsanläggningarna. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om riktlinjerna. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Hur vi, enligt dataskyddsförordningen GDPR, behandlar de personuppgifter som vi får från dig när du bokar en lokal hos oss kan läsa om här:
Så hanterar vi dina personuppgifter när du bokar lokal hos oss

Övriga lokaler

På webbplatsen Scenrumlänk till annan webbplats finns ett register över lokaler i Växjö, som kan användas för olika typer av arrangemang och aktiviteter. På många lokaler i registret finns även måttuppgifter, foton, ritningar och annat matnyttigt.

Sök lokaler i Växjö stadlänk till annan webbplats

Sök lokaler utanför Växjö stadlänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 september 2020
Se och göra