Hyr lokaler och anläggningar

I vårt digitala bokningssystem söker du själv bland olika lokaler och skickar din bokningsförfrågan om den idrottsanläggning du vill boka.

Vi byter nu till ett nytt system som är mer användarvänligt och modernt men det innebär också en del förändrade arbetssätt. Föreningsservice finns på plats för stöttning och support så att övergången blir så bra som möjligt.

Från och med 1 oktober 2021 ska bokninar göras i det nya systemet Rbok

Registrering av förening, företag och privatperson i Rbok. Länk till annan webbplats.

Instruktionsfilm för hur man registrerar sig. Länk till annan webbplats.

Bokningsförfrågan under övergång från Interbook GO till Rbok:

  • Bokningsförfrågningar för september månad kommer att godkännas och synas i Interbook GO
  • Bokningsförfrågan som görs i september men som gäller för oktober och framåt i Interbook GO kommer inte att godkännas förrän bytet av systemen är färdigt, dock senast den 1 oktober.
  • Alla bokningar som redan är godkända i Interbook GO kommer att föras över automatiskt.
  • Från och med 1 oktober sker alla bokningsförfrågningar i Rbok.

Vi får en del frågor kring de rekommendationer och restriktioner som finns angående idrottshallar nu under pandemin. Du hittar all information på Folkhälsomyndighetens webbplats. Länk till annan webbplats.


Bokning av idrottsanläggningar och lokaler

Alla lediga tider hittar du i vårt digitala bokningssystem Länk till annan webbplats. där du också gör dina bokningsförfrågningar. För att kunna göra en bokningsförfrågan måste du ha en inloggning.
Intruktionsfilm om hur det går till att skapa en inloggning Länk till annan webbplats.

När du har skaffat en inloggning kan du sedan smidigt föra olika bokningsförfrågningar.
Instruktionsfilm om hur du gör en bokningsförfrågan Länk till annan webbplats.

Idrottshallarna kan bokas per säsong, hösttermin och/eller vårtermin. I första hand prioriteras föreningar med ungdomsverksamhet. Föreningar och privatpersoner kan även boka per timme i mån av ledig tid i hallarna. För att få boka lokaler måste du ha fyllt 18 år.

Om du har problem att använda det digitala systemet kan du även ringa 0470-410 00 eller mejla oss på foreningsservice@vaxjo.se.

Hyror, uthyrningspolicy och riktlinjer för reklam

Hyror och avgifter för lokaler i bokningssystemet , 616 kB. (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Uthyrningspolicy med villkor för uthyrning av kultur- och fritidsförvaltningens lokaler , 82 kB, öppnas i nytt fönster.. Uthyrningspolicyn gäller till exempel vem som kan hyra/låna lokaler och vilka regler som gäller under tiden man hyr/lånar lokalen. Policyn är beslutad av kultur- och fritidsnämnden.

Riktlinjer för reklam i de kommunala idrottsanläggningarna. , 71 kB, öppnas i nytt fönster. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om riktlinjerna. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Hur vi, enligt dataskyddsförordningen GDPR, behandlar de personuppgifter som vi får från dig när du bokar en lokal hos oss kan läsa om här:
Så hanterar vi dina personuppgifter när du bokar lokal hos oss , 340 kB.

Övriga lokaler

På webbplatsen Scenrum Länk till annan webbplats. finns ett register över lokaler i Växjö, som kan användas för olika typer av arrangemang och aktiviteter. På många lokaler i registret finns även måttuppgifter, foton, ritningar och annat matnyttigt.

Sök lokaler i Växjö stad Länk till annan webbplats.

Sök lokaler utanför Växjö stad Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 september 2021
Se och göra