Konstlabb för skolor och andra grupper

På Växjö konsthall kan man få säga sitt hjärtas mening och vår ambition är att lyssna och ta det på allvar. Elevernas egna erfarenheter är viktiga när vi pratar om konst. Vår samtida konst reflekterar den tid vi lever i och är en utmärkt utgångspunkt för diskussion eller som ett verktyg för att förstå både oss själva och vår omvärld.

konsthall_ben

Konstlabb för skolgrupper

Ett besök i konstlabbet tar ca 1 ½ timme. Upplägget varierar beroende på utställning men innehåller någon form av praktiskt, undersökande arbete. Vi tar endast emot halvklasser eller max 15 elever. Kostnad för grupp/halvklass 200 kr.

Skapande skola (flera tillfällen)

Tillsammans kan vi lägga upp ett program för dig och din klass där ni besöker konsthallen vid ett par olika tillfällen beroende på hur mycket ni vill fördjupa er. Vi utgår ifrån den aktuella utställningen men vi är öppna för era tankar och önskemål. Läs mer om skapande skola.

Fria visningar

Kom på visning av aktuell utställning. Under trettio minuter tar vi er klass med på ett samtal genom samtidskonsten. Gratis för högstadie- och gymnasieskolor.

Kontakta oss alltid innan och boka in en tid om ni är intresserade av att komma på konstlabb eller fria visningar, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 september 2018
Se och göra