Konstlabb för unga och vuxna

Vänd upp och ner på världen en stund, vidga tankarna och prata konstigheter tillsammans med oss! Vår samtida konst reflekterar den tid vi lever i och är en utmärkt utgångspunkt för diskussion eller som ett verktyg för att förstå både oss själva och vår omvärld.

Kille fotograferad bakifrån sträcker ut händerna framför en stor grafittivägg.

Konstlabb för vuxna

Välkommen på ett besök i vårt konstlabb. Det kan vara i fortbildningssyfte för till exempel lärare eller som en meningsfull gruppaktivitet med jobbet. Hör av er så kan vi skräddarsy ett program som passar er. Kostnad för vuxengrupp 300 kr eller 200 kr vid färre än 10. 

Lunchvisning

Boka en inspirerande lunchvisning på Växjö konsthall och umgås på ett enkelt och kreativt sätt. Vi tar emot bokade sällskap av alla slag - bjud med dina medarbetare, kunder, väninnor eller andra på en annorlunda lunch. Matig sallad eller smörgås kan beställas genom oss. Pris: 300 kr per grupp + kostnad för mat.

Konstlabb för unga och vuxna

Välkomna på våra öppna konstlabb, med kreativt skapande från 13 år och äldre. Med nyfikenhet undersöker vi och skapar, inspirerade av aktuell utställning. Ingen föranmälan och 20 kr per person. Den 11 april kommer Amapola Wiger och håller ett labb mellan klockan 17.30 - 20. Mer info om labbet kommer längre fram.

Öppen kroki

Våra krokikvällar passar alla, från nybörjaren till den erfarna. Handledning för den som önskar, 50kr/tillfälle och ingen föranmälan - varannan onsdagskväll. Läs mer om öppen kroki.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 januari 2019
Se och göra