Eldningsförbud i Kronobergs län

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Kronobergs län. Det råder extrem hög brandrisk i skog och mark.

Stäng meddelande

22 augusti: Läsning + samtal - Såsom i en spegel av Ingmar Bergman

Välkommen på högläsning av delar ur Ingmar Bergmans uppsättning ”Såsom i en spegel”, med ensemble, regissör och scenograf/kostymdesigner. Efter läsningen hålls ett eftersnack och vi bjuder på tilltugg.

En bild på en tjej med mörkt hår

Bild: Tillhör Regionteatern Blekinge Kronoberg

Såsom i en spegel

Välkommen på högläsning av delar ur Ingmar Bergmans uppsättning Såsom i en spegel, med ensemble, regissör och scenograf/kostymdesigner. Efter läsningen hålls ett eftersnack och vi bjuder på tilltugg. Arrangemanget är ett samarbete mellan Växjö konsthall och Regionteatern Blekinge Kronoberg.

Om pjäsen

Bergmans Oscarsvinnande familjedrama i en tät scenversion. Se Malin Mases Arvidsson i rollen som Karin omgiven av sin självupptagne far, författaren David, Bengt Dahlberg, maken Martin, Mattias Silvell och lillebror Minus, Jonas C Wahlström. Du får följa familjen under ett intensivt dygn på sommarön där tanken är att de ska få rå om varandra. Men det blir inte som de tänkt sig. Karin har kommit hem från en vistelse på mentalsjukhus, hon är schizofren och hennes tillstånd förvärras. 

Tid och plats

22 augusti klockan 19, på Växjö konsthall. Fritt inträde.

Happy Nation

Eventet är en del av utställningsprogrammet till Happy Nationlänk till annan webbplats om laddade ämnet psykisk ohälsa, och pågår till och med 9 september 2018 på Växjö konsthall. Under sommaren kommer vi även hålla öppet för workshops, performances, guidade visningar, föreläsning om negativt fokus, konsert och filmvisning med samtal om psykisk ohälsa, estetik och manliga/mänskliga ideal.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 juli 2018