Musikriket

Musikriket är en konsertserie som vill komma nära sin publik. Tanken är att du ska kunna njuta av livemusik av hög kvalitet på den plats där du bor.

Växjö kommun genomför konsertserien tillsammans med Musik i Syd och lokala arrangörer.

Hösten 2019 kan du se:

Louise Hoffsten & Musica Vitae, lördag den 7 september klockan 19, Lammhults folkets hus

Ett färgstarkt möte mellan bluesdrottningen Louise Hoffsten och kammarorkestern Musica Vitae. Louise Hoffsten är en av landets mest folkkära artister. Musica Vitae är Växjös egen kammarorkester som i år firar 40 år.
Arrangör: Lammhults folkets hus

Jessica Pilnäs & Johan Norberg, fredag den 11 oktober klockan 19, Braåsgården

Sångerskan Jessica Pilnäs och gitarristen Johan Norberg bjuder på visor och jazzklassiker, varvat med Johans anekdoter från samarbeten med Gärdestad, Zetterlund, Ramel med flera.
Arrangör: Jazz i Växjö och Braåsgården

Väsen, lördag den 9 november klockan 19, Tävelsås bygdegård

Väsen är det fenomen som inträffar då tre vänner och musikaliska virtuoser sluter upp kring sin kärlek till musiken. Trion har bildat skola i folkmusikgenren och är ett av Sveriges mest välrenommerade folkmusikband. I Musikriket möter du Väsen nära och intimt i en akustisk konsert.
Arrangör: Folkmusikföreningen Valshuset

Samtliga lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Biljetter till samtliga konserter: 100 kronor, fri entré till och med 18 år. Biljettcentrum, 0470-416 00, www.ticketmaster.selänk till annan webbplats I mån av plats kan biljett köpas vid entrén, då endast med kontanter.


Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 augusti 2019
Se och göra