Dags för Karl-Oskar Ung 2018 - i år med Liamoo, M-bots och robotfajt

På lördag är det åter dags för Karl-Oskar Ung på Spetsamossen. Karl-Oskar Ung riktar sig mot den unga publiken och i år avslutas kvällen med konserter med Liamoo och Ramona.

Under lördagen kommer det finnas många olika aktiviteter att testa på Spetsamossen. Växjös föreningsliv och fritidsgårdar är på plats och besökarna kan ge sig i kast med allt från skejt, parkoyr, klättring och hinderbana - till att gejma eller prova hur VR fungerar.

På Konsthallens workshop Avigsidan utgår man från det faktum att vi ofta använder kroppen för att sända ut budskap om hur vi vill vara - men att det inte alltid ser lika tillrättalagt ut på insidan. Avigsidan är en del av Konsthallens sommarutställning Happy Nation, med tema psykisk ohälsa.

Vill besökarna experimentera med kultur och teknik kommer det att finnas möjlighet till det också. Växjö bibliotek kommer att vara på plats, och man kan köra M-bots, programmera och rita med Osmo eller tävla mot en kompis i en robotfajt.

Dagen avslutas med konsert med Liamoo - känd från Idol och Melodifestivalen - samt det lokala stjärnskottet Ramona.

Karl-Oskar Ung går av stapeln lördag den 18 augusti, klockan 12-21 på Spetsamossen. Konserterna drar igång klockan 20. Hela arrangemanget är alkohol- och drogfritt.

Artisten Liamoo

Artisten Liamoo - känd från Idol och Melodifestivalen - uppträder på lördagkvällen på Karl-Oskar Ung.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 augusti 2019