Idrottens dag på Araby Park Arena - för hela familjen

SkillTwins visar fotbollskonster.

Josef och Jakob El-Zein är SkillTwins, kända sportinfluencers på sociala medier. På lördag kommer de till Idrottens dag på Araby Park Arena.

På lördag finns det chans att prova på olika kostnadsfria idrottsaktiviteter för barn och unga. Det är nämligen Idrottens dag, och Araby Park Arena kommer att fyllas med allt från skate, cricket och dragkamp till kända sportinfluencers.

Idrottens dag är en dag full av aktiviteter som arrangeras på 31 orter i Sverige 2018. Dagen ska inspirera till rörelse och samtal om hur idrotten ska utvecklas i framtiden. I Växjö arrangeras Idrottens dag på Araby Park Arena. Aktiviteterna pågår mellan klockan 12-16, och ett av guldkornen är invigningen och uppvisningen av SkillTwins, kända för sina fotbollskonster.

Kultur- och fritidsförvaltningen kommer även att vara på plats för att berätta om hur det fungerar när det gäller föreningars bidrag, bokning och annat stöd.

Riksidrottsförbundet har det övergripande ansvaret för Idrottens dag. Smålandsidrotten och Växjö kommun är lokala arrangörer.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2019