28 februari: Är du mellan 16-25 och tycker om konst? Välkommen på uppstart av SAK UNG.

SAK UNG är ett nationellt nätverk för unga konstintresserade. Här träffar du nya konstvänner, får följa med på roliga konstaktiviteter och tillsammans upptäcka konsten på din ort. Uppstart på konsthallen!

Är du mellan 16-25 år, tycker om konst och vill träffa likasinnade? Välkommen på uppstart av SAK UNG Växjö!

SAK UNG är ett nationellt nätverk för unga konstintresserade. Här träffar du nya konstvänner, får följa med på roliga konstaktiviteter och tillsammans upptäcka konsten på din ort.

Under kvällen kommer vi att se utställningen Multispecies Storytelling och ha roliga konstworkshops. Vi bjuder på fika, presenterar SAK UNG och berättar om hur du kan engagera dig i föreningen.

Tid och plats

Torsdag 28 februari klockan 18-20, på Växjö konsthall. Eventet är gratis och inga förkunskaper krävs. OSA till sakung@konstforeningen.se Länk till annan webbplats. senast 27 februari så vi hinner ordna fika. Fikat är vegetariskt men ange gärna om du har någon allergi.

Om SAK UNG

SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 februari 2019