Turistcenter flyttar ihop med Växjö kommun

Vid årsskiftet återgår Växjö Turistcenter till kommunens regi. Turistcenters personal flyttar över till Växjö kommuns Kontaktcenter och finns från 2 januari i kommunhuset på Västra esplanaden i Växjö.

- Vi ser ett värde i att nu erbjuda en gemensam plats för personlig service till våra invånare, turister och andra besökare. Växjö kommun kommer nu ännu tydligare att arbeta för att stärka servicen till de målgrupper som vill uppleva kommunen. Både de som bor här och de som är på besök, säger Henrik Cajnerud, kommunikationschef på Växjö kommun.

Växjö Turistcenter håller öppet i nuvarande lokaler till och med den 13 december och öppnar sedan i kommunhuset den 2 januari 2020. Flera av Växjös InfoPoints är bemannade över jul och nyår för att ta hand om Växjös turister. Där finns information, kartor och broschyrer med mera. Adresser och öppettider för Växjös Infopoints finns här.

Växjö Turistcenter finns idag i Residenset på Kronobergsgatan i Växjö och har drivits av Växjö & CO sedan 1 januari 2010.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 december 2019