Scensommar-programmet 2017

Scensommar går av stapeln den 26 juni till 16 augusti, med ett femtiotal evenemang – allt från konserter och teater till dans och nycirkus, runtom i Växjö hela sommaren. Allting sker utomhus och är dessutom alldeles gratis.

Programmet är stort och varierat. Till årets onsdagskonserter kommer bland andra Thomas Stenström, Ebbot Lundberg & The Indigo Children och Maia Hirasawa. Scensommar bjuder också på flera barnföreställningar, med bland andra Teater Fenix och Marionetteatern.

Dessutom blir det mängder av konserter och föreställningar över hela kommunen. Bland annat besöker Jojje Wadenius Hembygdsgården i Braås och nycirkusgruppen Ka-pow uppträder i såväl Lammhult som Vislanda.

Scensommar 2017 ges i Växjö, Braås, Brittatorp, Rottne, Gemla, Ingelstad, Åryd, Furuby, Lammhult och Tolg. I samarbete med Alvesta kommun görs även föreställningar i Alvesta, Moheda, Lönashult och Vislanda.


Se hela programmet.

Se allt som händer i Linnéparkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Scensommar för barnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ gärna Scensommar på Facebook länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 juli 2017