Aktivt läger i sommar

Här finns information om våra sommarläger, det kommer bli en actionfylld sommar!

aktivt läger

Våra sommarläger är förlagda både med övernattning och läger på dagtid. Alla läger är kostnadsfria dock med begränsat antal platser. Obs! P.g.a. att vi har haft många sökande till varje läger har vi tyvärr inte kunnat erbjuda plats till alla. Vi hoppas kunna erbjuda fler läger på övriga lov längre fram i år. Håll utkik efter det! Här är beskrivning för de aktiva lägren vi har i sommar:

Läger Annevik
v 25 (mån–tor) åk 1–2. v 26 (mån–fre) åk 3–5
Övernattningsläger för dig i åk 1–5. Träffa nya kompisar och uppleva nya saker!

Läger Tjejer Emellan
v 25 (mån–ons)
För tjejer 12–15 år och simkunniga. Tjejer Emellan åker på ett aktivt läger till västkusten med spännande workshops och utmaningar tillsammans med andra tjejer. Två övernattningar i stugor med nära till havet. För mer info maila till: ann-charlottelotta.rosvalllarsson@vaxjo.se

Tjejläger
v 32 (mån–fre). För tjejer 10–12 år. Övernattningsläger på Storön. Träffa nya kompisar, delta i workshops och ta möjligheten att uppleva naturen.

Dagläger - Djur och natur
v 27 (mån–fre) åk 1–3
v 31 (mån–fre) åk 4–6
Gillar du djur och natur eller är nyfiken på att få veta mer? Då är detta lägret för dig. Ta chansen att vistas i naturen och njuta av allt vad den har att erbjuda!

Läger - Handbollskul
v 26 (mån–ons) 7–9 år
v 32 (mån–ons) 10–12 år
Ta chansen att testa på en ny idrott! Tillsammans med kommunen bjuder Växjö HF in till ett fartfyllt och roligt läger med handboll varvat med aktiviteter kring fair play m. m.

Läger Kampsport
v 25 (mån–ons) 12–15år
Under några dagar får du testa på att träna kampsport. Brasiliansk jiu jitsu, Thaiboxning och MMA, precis som en riktig fighter! Du kommer också att få prova på hur en kampsportare fystränar för att klara av att tävla. Och inte minst kommer du att få lära dig hur du hjälper dina träningskamrater att utvecklas. Det kommer att bli lite jobbigt men mycket roligt!

Läger- Ung HBTQ
v 28 (ons–fre) 13–15 år
Övernattningsläger på Storön. Häng med på läger med föreläsare, workshops m m. Ett läger för dig som identifierar dig som hbtq eller har anhöriga som gör det, eller om du är nyfiken och vill umgås i en queer miljö. För mer info maila: lidia.svensson@vaxjo.se

BG bandcamp
v 25 (mån–tors) 12–15 år. v 26 (mån–tors) 12–15 år
Lär dig spela och utveckla dig på ditt instrument med ensemblespel. Bandcamp avslutas med konsert där du kan visa upp vad du lärt dig för dina släktingar, vänner och bekanta. För mer info maila: per-oskar.persson@vaxjo.se

Dagläger på Spetsamossen
v 31 (mån–fre) åk 1–3
Vill du lära känna nya kompisar och testa på nya aktiviteter? Häng med lägerledarna på Spetsamossen och ha en riktigt kul vecka.

Bootcamp
v 27 (mån–ons) 13–15 år
Utmana din fysiska förmåga! Häng med instruktörerna på Crossfit Linné och testa på riktigt tuff träning varvat med workshops om både fysisk och mental hälsa.

E-sportläger på Växjö stadsbibliotek
v 25 tis–fre. v 26 tis–fre. v 27 tis–fre.
På stadsbiblioteket kan du som är 12 år och äldre testa och utveckla dig i E-sport i sommar. Under tre olika läger får du testa olika spel, eller träna och utveckla dig som gamer i spel som t ex CS-GO, LoL och Fortnite. För mer info maila:
robert.bunjaku@vaxjo.setanja.lindgren@vaxjo.se

— — —

KONTAKT (gällande allmänt om lägerverksamheten i Växjö kommun, sommaren 2018)
Anna Lagrelius
0470-41191

anna.lagrelius@vaxjo.se

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 augusti 2018
Se och göra