Karl-Oskar ung

Karl-Oskar ung laddar om och bjuder också i år in till ett stort aktivitetsområde där alla är välkomna, både ung och gammal! Kom till Spetsamossen lördagen den 18 augusti, vi kör igång mitt på dagen och håller på till kvällen. Givetvis fri entré!

liamoo karl-oskar ung

Artisten Liamoo kommer till Spetsamossen och Karl-Oskar ung lördagen 18 augusti.

Kom och prova på många olika aktiviteter tillsammans med Växjö kommuns föreningsliv. Testa skejt och parkour, nå molnen ett steg i taget uppför en mobil klättervägg, rusa igenom den uppblåsbara hinderbanan, gejma med dina kompisar eller testa VR. Dessutom erbjuder vi information om friluftslivet och berättar om den fiffiga Naturkartan, vi har konstworkshops, spännande performance och ett Makerspace där du fritt kan experimentera med kultur och teknik.

Men vad vore väl förresten en Karl-Oskar ungdag utan musik? Bra mycket tråkigare förstås, därför avslutas Karl-Oskar ung med finbesök och konsert med Liamoo och det lokala stjärnskottet Ramona.

Ta med din familj, eller kompisarna eller bara kom som du är, här finns något för alla att testa på! Kort och gott: Välkommen ut i grönskan!

Hela arrangemanget är alkohol-och drogfritt.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 augusti 2018
Se och göra