Eldningsförbud i Kronobergs län

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Kronobergs län. Det råder extrem hög brandrisk i skog och mark.

Stäng meddelande

Arrangemang

Vare sig du är publik, musiker eller arrangör så finns BG Musiks konsertlokal för dig!

Där har du möjlighet att planera och arrangera ditt eget konsertarrangemang genom något som vi kallar för ”Öppen scen”. Är du intresserad av att börja som arrangör, starta förening och boka band m.m. så är det en bra möjlighet att ta! Du kan få hjälp med både tekniska frågor och tips på hur du kan arrangera. Öppen scen är på onsdagskvällar. Konsertlokalen rymmer 150 personer och där det finns fast ljus- och PA-anläggning samt backline. Lokalen fungerar också som konferenslokal men också för andra aktiviteter så som dans, teater, workshops & clinics. Det är ca 100 arrangemang per år och det är allt från Storbandsjazz och Opera till Metal och Hip Hop!

De flesta konserter är med lokala band men även hitresta band utifrån spelar här. BG Musiks egna arrangemang är oftast på torsdagar då vi också livestreamar konserterna på youtube för att kunna nå en större publik, samtidigt blir det också en ”World Wide” dokumentation av konserten! Vissa konserter har ett tema såsom unplugged, punkkväll, hårdrocksafton, hiphopkonsert, Jazzmåndag, m. m.

Andra arrangemang har varit rytmik- och sångkväll, poesi, trum-, bas-, sång- och gitarrclinics, olika workshops och produktdemos.

STIM och andra organisationer som är inom musikens område har också varit på BG Musik och föreläst.

Det finns produktionsstudios samt en studio för inspelning av band.

Produktionsstudion lämpar sig bäst för Hiphop, rap och sångpålägg samt för komponering och arrangering av bakgrunder och beats.

Vi förmedlar också kontakter arrangörer som söker efter band och artister för olika arrangemang.

BG Musik samarbetar med flera studieförbund samt andra organisationer och föreningar.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 maj 2018
Se och göra