Gemensamma arrangemang

Under året har fritidsgårdarna gemensamma arrangemang. Där jobbar vi tillsammans med de olika aktiviteterna.

Kulturlovet/Höstlovet: Under veckan händer en massa aktiviteter på fritidsgårdarna. En återkommande aktivitet är "När Lammhult tystnar". Här tävlar alla gårdarna mot varandra. Vi ger oss ut i de mörka skogarna i Lammhult, går en runda och får lösa olika gåtor, man vet aldrig vilka eller vad man kan möta i skogen.

TC-party: 2 gånger per läsår har vi vårt berömda TC-party. Ett mycket populärt disco med den senaste musiken och tekniken. Du köper din biljett på gården för endast 60:- eller på plats. Det finns även möjlighet att åka gratis buss till och från discot. Prata med din fritidsledare om detta. 

Winter showdown: Ett härligt avslut på höstterminen där det blir konsert i Tipshallen

Skidresor: Flera av fritidsgårdarna ordnar skidresor under terminen, håll utkik på din gård eller prata med din fritidsledare.

Wex3m: Vårt fantastiska LAN som vi årligen ordnar under påsklovet i 3 dagar.

Tjejdagar: Under läsåret ordnar vi två tjejdagar tillsammans med Tjejer Emellan och även andra aktörer i samhället. En på höstlovet och en på påsklovet. Vad som händer på dessa dagar är helt beroende på önskemål från tjejerna. Vi har haft dans, spa i simhallen, hantverk besök från olika organisationer.

Liseberg: I slutet av vårterminen ordnar alla fritidsgårdarna en resa till Liseberg. Kolla när just din fritidsgård åker.

Summer Take Off: Ett fantastisk avslutningsdisco på kvällen då skolan slutar i juni. Alla som går ut 9:an får gratis inträde och en timme själva med mingel och överraskning. Åk 8 och uppåt är välkomna efter kl 21.00 och då kostar inträdet 100 kr.

Loven: På loven arrangerar fritidsgårdarna tillsammans med andra aktörer runt om i Växjö kommun aktiviteter inom ramen för Växjösommar året runt.

Under året ordnar vi shoppingresor, fotboll -och ishockeyresor m.m.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 januari 2019
Se och göra