10-12 årsverksamhet

Fritidsgård årskurs 4-6, Furutåskolan (Lyan)

Vår fritidsverksamhet vänder sig till barn och ungdomar i årskurs 4-6. Vi har vår kvällsverksamhet tisdagar och torsdagar varje vecka på i fritidshemmets lokal Lyan på Furutåskolan. En gång i månaden har vi även öppet på fredagar. På fritidsgården händer det alltid någonting roligt och det finns något att göra för alla, oavsett om man gillar att pyssla, baka, spela brädspel eller tv-spel, lyssna på musik eller bara hänga med kompisar. Vissa tider har vi även tillgång till idrottshallen och där man kan göra alla möjliga aktiviteter efter önskemål.

Vi erbjuder en billig och lättare fika för den hungriga. Här kan man köpa toast, nudlar med mera.

Under loven händer det att vi gör något utöver det vanliga. Följ oss på instagram: 4till6teleborglänk till annan webbplats. Där lägger vi ut all information som kan vara bra att veta om både om lov, kommande aktivitet och fredagar.

På onsdagar kl. 15.00 har vi en populär tjejträning i Teleborgshallen där fritidsledare Nathalie och Madelene (årskurs 7-9) är instruktörer. Vi tränar funktionella rörelser med bland annat inslag av gymnastik och att lyfta olika föremål.

Våra öppettider är:
Tisdagar och torsdagar kl: 17.00-20.00

Tfn 072-885 22 37

Personal på fritidsgården
David Petersson            david.petersson2@skola.vaxjo.se
Nathalie Widnemark     nathalie.widnemark@skola.vaxjo.se

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 februari 2019
Se och göra