Friluftsbasen Holmarna

Holmarna är vår vackra friluftsbas, beläget i skogen vid sjön i Vederslöv. Här händer det massor av aktiviteter, precis som det gjort varje sommar sedan 1981.

Friluftsbasen holmarna

Här ordnar fritidsgårdarna i Växjö kommun mängder av kostnadsfria äventyr. Här kan du träffa nya kompisar eller ha kul med de du redan har. Passa på att testa paddling och segling. För alla som skall börja sjuan och uppåt finns kneeboard, wakeboard och vattenskidor. Vill du känna en ännu mer rafflande känsla väljer du att ta en tur liggandes på den luftfyllda tuben. Äventyret på Holmarna fortsätter dygnet runt. När det blir mörkt badar vi bastu och tar ett svalkande dopp i månskenet. Sedan avrundar vi kvällen med att kura ihop oss framför lägerelden. Här grillar vi samtidigt som någon kanske spelar gitarr i bakgrunden.

Till Holmarna kan man åka med vår minibuss varje dag kl. 10.00 och 18.00 från TC, bussen passerar busshållplatserna på Furutå- och Torparvägen på vägen ut till Holmarna. Från Holmarna går sedan bussen tillbaka kl. 09.00, 16.00 och 21.00.

Det finns några regler som måste följas på Holmarna:
1: Elda endast i eldstäderna.
2: Använd alltid flytväst på sjön.
3: Säg till personalen innan du lånar båtar eller gör upp eld.
4: Du ansvarar själv för dina prylar och att du får mat i magen.
5: Visa hänsyn till djur och natur.

Liksom alla övriga aktiviteter som fritidsgårdarna i Växjö kommun anordnar är Holmarna 100% drogfritt.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 juni 2018
Se och göra