VK fritidsklubb - för dig som gillar dataspel

Klubben är öppen för dig som är 12-21 år har en neuropsykiatrisk funktionsvariation eller där det finns en anledning att tro att du har en funktionsvariation inom NPF.

Gillar du att spela dataspel? Då är VK fritidsklubb något för dig. Hos oss har du möjlighet att använda den senaste utrustning inom gaming och får träffa andra som har samma intresse. Vi är i Overpowered Esport Centers lokaler. Här finns 40 speldatorer med den senaste hård- och mjukvaran, Virtual reality system, spelkonsoler och mycket annan underhållning.

Det finns personal på plats hela tiden. Om du behöver ta med dig en ledsagare, kontaktperson eller förälder så är de välkomna.

Utbildning

Varannan tisdag har vi utbildningar i olika spel. Det är begränsat antal platser för att få vara med på utbildningen. Tänk på att du behöver anmäla dig och tala om vilket spel du vill träna på. Först till kvarn gäller!

Kostnad

Det kostar inget att vara med och spela. Om du vill fika betalar du för det.

Tid

Tisdagar klockan 17.00-20.00

Plats

Liedbergsgatan 15

Anmälan

För att vi ska veta hur många som kommer behöver vi en anmälan från dig. Du anmäler dig genom att ringa till Robin Ramnér på mobil 070-864 19 07 eller mejla till robin.ramner@vaxjo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 november 2019