Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Snart får du seniorguiden i din brevlåda

Inom kort får du som är 70 år och uppåt och bor i Växjö kommun ett exemplar av seniorguiden i din brevlåda. I guiden hittar du aktuell information för dig som är senior.

I den 32-sidiga guiden kan du läsa om bland annat mat, kost, träning och boendeformer för seniorer. Det finns också information om mötesplatser, träffpunkter och andra aktiviteter. Vi har också samlat telefonnummer som är bra att ha koll på. All information är särskilt framtagen för dig som är senior i Växjö kommun och guiden skickas per post hem till dig.

Eftersom det tar olika lång tid för postgången kan det ta olika lång tid innan seniorguiden kommer till just din brevlåda, håll därför utkik. Om du inte får någon guide alls, är du välkommen att ta kontakt med Växjö kommuns kontaktcenter som hjälper dig. Kontaktcenter når du på telefon 0470- 410 00 eller info@vaxjo.se.

Aktuell och uppdaterad information hittar du även på vaxjo.se/senior

Framsidan på årets seniorguide. Den är ljust grön. På framsidan syns illustrationer i mörkare grön nyans av två händer som håller ett hjärta. På framsidan står det Seniorguide.

Framsidan på seniorguiden som snart landar i brevlådan.

Senast uppdaterad: 28 februari 2022