Fritidsklubb inom e-sport för dig som har neuropsykiatrisk funktionsvariation

Växjö kommun startar en fritidsklubb inom e-sport i samarbete med Area Academy och Overpowered Esport Center. Klubben är till för sig som har en neuropsykiatrisk funktionsvariation

VK-fritidsklubb är namnet på klubben som är öppen för dig som är 12-21 år har en neuropsykiatrisk funktionsvariation (NPF). Den är även öppen för dig som inte har en diagnos, men där det finns anledning att tro att du har en funktionsvariation inom NPF.

Hos oss har du möjlighet att använda den senaste utrustning inom gaming och får träffa andra som har samma intresse. Vi är i Overpowered Esport Centers lokaler. Här finns 40 speldatorer med den senaste hård- och mjukvaran, Virtual reality system, spelkonsoler och mycket annan underhållning.

Det finns personal på plats hela tiden. Om du behöver ta med dig en ledsagare, kontaktperson eller förälder så är de välkomna.

Utbildning

Varannan tisdag har vi utbildningar i antingen CS:GO, Fortnite och League of Legends. Det är begränsat antal platser för att få vara med på utbildningen. Tänk på att du behöver anmäla dig och tala om vilket spel du vill träna på. Först till kvarn gäller!

Kostnad

Det kostar inget att vara med och spela. Om du vill fika betalar du för det.

Tid

Tisdagar klockan 17.00-20.00 (stängt vecka 31-35 och 51-52). Vi startar den 23 april 2019.
 (OBS! Detta är ett nytt datum).

Plats

Liedbergsgatan 15 (Overpowered Esport Centers lokaler).

Anmälan

För att vi ska veta hur många som kommer behöver vi en anmälan från dig. Du anmäler dig genom att ringa till Robin Ramnér på mobil 070-864 19 07 eller mejla till robin.ramner@vaxjo.se

VK-klubben är ett samarbete mellan Växjö kommun och företaget Area Academylänk till annan webbplats som arbetar med e-sport samt Overpowered Esport Centerlänk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 april 2019