Linné hemvård

Idéer, visioner och vilja. Det är ingredienser som stod till grunden för Linné Hemvård. Med en bakgrund inom vården tog grundarna Csongor Konya och José Navarro steget in i vårdbranschen med ett klart mål om att erbjuda den bästa möjliga servicen och vården inom hemtjänst och hemsjukvård.

Vi inom Linné Hemvård är ett litet hemvårdsbolag som ser till vårdtagaren och lyssnar på dennes behov för att sedan uppfylla de kraven som ställ på oss. För att lyckas med vårt arbete har vi fyra kärnvärderingar som hela vår verksamhet grundar sig på och utgår ifrån. Våra fyra kärnvärderingar är enkel kommunikation, kontinuitet, samhörighet och på individens villkor.

Vi levererar inte bara en tjänst till våra vårdtagare utan vi levererar en möjlighet till ett fortsatt långvarigt och värdigt liv genom att alltid ha utgångspunkten, på individens villkor.

Kontaktuppgifter

För kontaktuppgifter, se www.linnehemvard.selänk till annan webbplats

Personalens kompetens: Verksamhetsansvarig, utvecklingsansvarig , verksamhetschef för HSL/sjuksköterska, samordnare, ekonom, vårdbiträden, undersköterskor.
Språkkunskaper: Svenska, engelska, spanska, ungerska, serbiska, kroatiska, rumänska, bosniska, turkiska, arabiska, somaliska, bulgariska, ryska, kurdiska, albanska och makedonska.
Profilering: Vård sker på individens villkor.
Tjänster: Omvårdnad och service
Tid: Service vardagar klockan 08.00-18.00. Omvårdnad dygnet runt.
Geografiskt område:
Område 1: Söder, Teleborg
Område 2: Gamla norr, Öster, Högstorp, Furuby, Åryd
Område 3: Sandsbro, Hovshaga
Område 4: Hov, Norr
Område 5: Dalbo
Område 6: Centrum
Område 7: Väster
Område 8: Öjaby, Bergsnäs, Räppe, Marklanda, Ör, Ormesberga
Tilläggstjänster: Leverantören erbjuder tilläggstjänster. Kontakta leverantören för mer information.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 januari 2020
Stöd och omsorg