MKEF (Mångkulturell Kunskap Ekonomisk förening)

MKEF är ett mångkulturellt företag som arbetar med följande verksamhetsområden: Hushållsnära tjänster, assistansanordning, företagstjänster och hemtjänstens serviceinsatser.

På MKEF utgår vi alltid från kundens behov och önskemål. Vi erbjuder service av bästa kvalité. Vår personal bemöter våra kunder med stor respekt och noggrannhet. För oss är det viktigt att utgå ifrån kundens behov och att du som kund är med och bestämmer vad du vill ha hjälp med och när du vill ha hjälpen. 
 
MKEF som privatleverantör av serviceinsatser är godkänd av Växjö kommun och uppfyller de kvalitetsmål som kommunen har fastställt.

Som komplement till serviceinsatsen erbjuder vi tilläggstjänster inom hushållsnära tjänster såsom storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete m.m. Vid köp av tilläggstjänster betalar du bara halva arbetskostnaden.

Kontaktuppgifter

För kontaktuppgifter, se www.mkef.selänk till annan webbplats  

Personalens kompetens: Vår personal är utbildad inom service. Ledningen har akademisk utbildning.
Språkkunskaper: Svenska, spanska, albanska, bosniska, kroatiska, serbiska, arabiska, tigrinja, persiska, dari, krmanji, surani, somaliska och teckenspråk m.fl.
Profilering: MKEF med sin flexibilitet och lyhördhet är expert på att uppfylla kundens behov.
Tjänster: Service
Tid: Vardagar klockan 08.00-18.00
Geografiskt område: Hela Växjö kommun
Tilläggstjänster: Leverantören erbjuder tilläggstjänster. Kontakta leverantören för mer information.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 oktober 2019
Stöd och omsorg