Chatta och gå på vandring - tyck till om förslaget för nya sjukhusområdet

Växjö kommun har tagit fram ett första förslag till ny detaljplan för området i Räppe där Region Kronoberg planerar för ett nytt akutsjukhus och du kan lämna synpunkter på förslaget. Den 11 oktober kan du följa med på vandring på området och den 13 oktober kan du chatta med projektledarna.

Välkommen på vandring den 11 oktober

Den 11 oktober, klockan 11.00 och 13.00 finns det möjlighet att följa med på en vandring i området för det nya eventuella akutsjukhuset. Projektledare från både Växjö kommun och Region Kronoberg är med under vandringen och berättar mer om förslaget samt svarar på frågor.

Föranmälan krävs. Under vandringarna följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer: håller säkra avstånd och uppmanar alla att bara delta om man är frisk och symptomfri.

Chatta med oss den 13 oktober

Den 13 oktober, klockan 17.00-20.00 har du möjlighet att chatta med projektledarna på Växjö kommun och Region Kronoberg om förslaget. I samband med detta kommer även en film om förslaget att publiceras. Du kommer att chatta med dem via www.vaxjo.se. Mer information om hur du går tillväga kommer.

Läs mer om detaljplanen och ta del av hela samrådshandlingen här.

Du kan lämna synpunkter på förslaget senast den 2 november.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 oktober 2020