Araby Park Arena

Kvällsbild, Araby Park Arena

Välkommen till Araby Park Arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Alla aktiviteter är gratis.

Välkommen till Araby Park Arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Alla aktiviteter är gratis.

Välkommen till oss på Araby Park Arena!

På vår Facebook-sidalänk till annan webbplats kan du läsa om många av de evenemang som händer på arenan. På Facebook och här på webben kan du också se schemat för veckoaktiviteterna.

Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby Park Arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby Park Arena är handikappanpassad med hiss, anpassade omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 gånger 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 gånger 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen är publikkapaciteten 900. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för ca 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning
Bokning av lokalerna görs på telefon 0470-410 00.

Arenans adress
Höstvägen 5 A
352 37 Växjö

Telefon 0470- 439 39
E-post arabyparkarena@vaxjo.se

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 november 2017
Se och göra