Annelie Kjellström blir förvaltningschef på omsorgsförvaltningen

Nu är rekryteringen av ny förvaltningschef till omsorgsförvaltningen klar. Det blir Annelie Kjellström som idag är förvaltningschef på vård- och omsorgsförvaltningen i Sölvesborgs kommun.

- Jag ser framemot att börja arbeta och fortsätta utveckla vård och omsorg i Växjö kommun. Som ledare arbetar jag för att skapa bra relationer och tillit. För mig är det viktigt att vara en positiv förebild och att skapa engagemang, alltid med kommuninvånarna i fokus, säger Annelie Kjellström.

Annelie Kjellström kommer senast från Sölvesborgs kommun där hon jobbat som förvaltningschef för vård- och omsorgsförvaltningen under drygt sju år. Hon har en stor erfarenhet av kommunal förvaltning och har även chefserfarenhet från Nybro kommun.

- Vi ser fram emot att välkomna Annelie till Växjö kommun, hon är mycket kunnig och engagerad i både omsorgsfrågor och i det tillitbaserade ledarskapet, säger Catharina Rydberg Lilja, kommunchef.

Annelie Kjellström börjar sin tjänst på Växjö kommun den 2 maj 2024. Carola Dahlqvist fortsätter som tillförordnad förvaltningschef fram till dess att Annelie Kjellström är på plats.

- Annelie har en lång och gedigen erfarenhet inom omsorgsverksamheten. Jag är övertygad om att hon, tillsammans med hela omsorgsförvaltningen, är redo att ta sig an de utmaningar vi har framför oss, säger Tomas Thornell (S), omsorgsnämndens ordförande.

Senast uppdaterad: 1 februari 2024