Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Östra lugnet söker lärare i fritidshem

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker dig som är lärare i fritidshem. Tjänsten innebär arbete inom en av fritidshemsverksamheterna, där ansvaret för elevernas hela skoldag delas med övriga lärare och skolresurser. Som lärare i fritidshem förväntas du ta ett aktivt ansvar för att utveckla fritidshemmets verksamhet enligt läroplanens mål och genom samarbete med lärare under skoldagen skapa gynnsamma förutsättningar för alla elevers utveckling och lärande. Hos oss arbetar all personal tillsammans och man lägger stor vikt vid det kollegiala samarbetet där fokus alltid ligger på att skapa bästa möjliga lärsituation för eleverna.

Din profil

Vi söker dig som har legitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som nyutexaminerad lärare i fritidshem har du en mentor på skolan som ger stöd och vägledning efter behov. Vi söker dig som har ett genuint intresse för elevers lärande och har elevers bästa i fokus. Du har ett salutogent och lösningsfokuserat förhållningssätt samt en förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer. Du arbetar professionellt och strukturerat utifrån styrdokumenten och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. En vilja att utveckla dig själv och verksamheten är betydelsefullt på vår skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Östra Lugnets skola är en F-6 skola med cirka 500 elever och ligger i norra delen av Växjö tätort. Skolan är organiserad i team utifrån profession och samverkansformer finns för de pedagoger som har ansvar runt den specifika elevgruppen. Det systematiska kvalitetsarbetet och att bygga en lärande organisation ser vi som viktiga faktorer för att säkerställa en god kvalitet i verksamheten men också för att skapa en hållbar arbetsplats för såväl elever som personal. På skolan finns ett antal processgrupper som med olika inriktningar arbetar för att stärka det hälsofrämjande arbetet och en ökad likvärdighet på skolan. På skolan finns fem avdelningar med fritidshemsverksamhet. Tre stycken avdelningar med elever i F-1, en avdelning för elever i åk 2, en för elever i åk 3 samt en avdelning för elever i åk 4 och uppåt. Som lärare hos oss har du ett nära kollegialt samarbete för att stimulera elevers utveckling och lärande. En medarbetare på Östra Lugnets skola får möjlighet till professionsutveckling. Hos oss prioriterar vi att du ges förutsättningar till planering, kollegialt lärande och reflektion för att kunna genomföra ditt uppdrag. Det sker även ett nära samarbete med lärarna för att främja samverkan mellan skola och fritidshem. På Östra Lugnets skola ser vi olikheter som en tillgång och vi arbetar kollegialt för att främja vårt eget och elevernas lärande. Gemensamt arbetar vi för att erbjuda eleverna en tillgänglig lärmiljö, såväl fysiskt, socialt som pedagogiskt för att främja elevernas personliga utveckling och lärande. Genom kontinuerligt arbete med att skapa trygga och förtroendefulla relationer skapas möjligheter för våra elever att utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål. Skolans verksamhet sammanfattas bäst i skolans vision som är: Vi mår bra och lär tillsammans för att möta framtiden. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2021-08-05 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-02
Referensnummer
UTBF 360/21

Kontakt

Ulrika Svanbring
rektor
0470-796641
Peter Johansson
Biträdande rektor
0470-796646

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag