Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Öjaby hemvård söker ny kollega!

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Öjaby Hemvård söker positiva och erfarna undersköterskor till sin arbetsgrupp. Öjaby hemvård har ett stort geografiskt område som vi arbetar på, både landsbygd och tätort, därför ska du inte vara rädd för att köra bil ensam eller cykla oavsett väder. Vår arbetsgrupp är i utveckling och hos oss får du möjligheten att vara med och påverka samt bygga upp en trivsam och rolig arbetsplats. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Mötet med omsorgstagare och anhöriga är det centrala i vårt arbete. Att arbeta professionellt och att respektera de som kommer i kontakt med oss i vår roll är viktigt. Vi arbetar också för att ständigt utveckla vår verksamhet för att omsorgstagarna ska känna sig trygga och nöjda med den vård och omsorg vi erbjuder. Arbetsuppgifterna är varierande och består av att hjälpa, stödja och motivera omsorgstagare i deras hem utifrån individuellt beslutande omvårdnads- och serviceinsatser från biståndshandläggare. I ditt arbete ingår dokumentation enligt SoL och HSL och digital signering i APPVA. Vi verkställer även hälso- och sjukvårdsuppgifter som är delegerande från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du behöver ha en vana vid teknik, då du sköter att inhämta information om arbetet samt dokumentera via dator och mobiltelefon.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är ansvarsfull och har förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du ska ha ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. Vi tillämpar löpande rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag!

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2022-01-10
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-12-26
Referensnummer
OMS 150/21

Kontakt

Anja Trollner
Enhetschef
0470-43948

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2021
Jobb och företag