Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Planeringsingenjör till Tekniska förvaltningen

Tekniska

Om tjänsten

Som planeringsingenjör driver du mindre projekt inom förnyelse av befintliga VA-ledningar, eller utbyggnad av nya. Detta innebär att planera och beställa projektering och genomförande. Du ingår i en grupp med utredare, andra planeringsingenjörer och projektledare. Gruppen jobbar nära vår driftorganisation och andra avdelningar inom kommunen. Arbetet är mycket omväxlande och tidvis händelsestyrt.

Din profil

Vi söker en ingenjör med högskoleutbildning eller motsvarande, som vill jobba med ledningsnätsfrågor. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete, men det viktiga är att du har de hydrauliska grunderna och vill fortsätta utvecklas inom ledningsnätområdet. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, såväl inom gruppen som med externa aktörer som konsulter, entreprenörer och myndigheter. Du måste vara strukturerad och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi är en liten organisation där arbetet präglas av nyfikenhet och framåtanda. Det förväntas stort eget ansvar vad gäller att planera och utveckla arbetet framåt. B-körkort krävs.

Som ett led i att samla kompetens och ansvarsområden inom samhällsbyggnadsprocessen, skapar vi nu en helt ny förvaltning i Växjö kommun; Samhällsbyggnadsförvaltningen. Tekniska förvaltningen är en del av samhällsbyggnadsprocessen och blir därför en del av vår nya förvaltning. Inom VA-avdelningen arbetar totalt sextiofem medarbetare varav ca 20 arbetar med att sköta och utveckla vårt ledningsnät med 150 mil olika va-ledningar i kommunens tätorter. Vi behöver förstärka styrkan och söker ytterligare en medarbetare som vill vara med och jobba för att vi alltid skall leverera vattentjänster med god service till våra invånare. Vårt arbete är viktigt för en långsiktig hållbar samhällsutveckling. Vill du vara med och skapa en hållbar framtid för nuvarande och kommande generationer?


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-29
Referensnummer
TF31/21

Kontakt

Karoline Wiklund
Enhetschef Distribution
0470-412 82

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Sveriges ingenjörer nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag