Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Utredare till Utvecklingsenheten

Arbete och välfärd

Om tjänsten

Som utredare på Utvecklingsenheten arbetar du brett över hela förvaltningen och vid behov i koncernövergripande uppdrag. I rollen ingår att förse beslutsfattare med tillförlitliga och välgrundade beslutsunderlag som skapar förutsättningar för avdelning, förvaltningsledning, nämnd och koncern att fatta välgrundade beslut. Du är delaktig i verksamhetsuppföljning och analys, genomför utvärderingar, bearbetar och sammanställer statistik, deltar i boksluts- och budgetarbete, utreder missförhållanden och påtagliga risker för missförhållanden enligt lex Sarah och genomför interna kontroller. I arbetet ingår också kartläggningar och kunskapssammanställningar samt att genomföra utbildningsinsatser. Du arbetar i linje med och är drivande i verkställandet av förvaltningens beslut om teambaserat förhållningssätt, du har ett ansvar i att ta in och förmedla kunskap, bevaka såväl forskningen som omvärlden samt att vara lyhörd för verksamhetens behov.

Din profil

Vi söker dig som har minst treårig akademisk examen inom relevant område, exempelvis samhällsvetenskap, sociologi, statsvetenskap eller socialt arbete. Vidare har du goda kunskaper i utredningsmetodik samt metoder för att utforska och analysera behov. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation och offentlig förvaltning är meriterande. Du är positiv, drivande och har förmåga att arbeta självständigt såväl som god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Goda datakunskaper är en förutsättning för arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt. Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning. Utvecklingsenheten är en centralt placerad enhet på Förvaltningen Arbete och välfärd där förvaltningens centrala resurser för verksamhetsutveckling, utredning och systemförvaltning samlas med uppdraget att vara ledande i förvaltningens utvecklingsarbete. För dig som medarbetare finns stora möjligheter att utvecklas och du ingår i ett sammanhang där du kan vara med och påverka såväl den egna enhetens som förvaltningens inriktning.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-22
Referensnummer
AoV 36/21

Kontakt

Anna Magnusson, enhetschef
0470-430 14
anna.magnusson3@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Akademikerförbundet SSR och Vision nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag