Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Projektledare för nätutbyggnad inom Kraft och värme

VEAB

Om tjänsten

Vi söker en driven projektledare som ska ansvara för olika typer av projekt rörande utbyggnad av fjärrvärme- och fjärrkylanät, solcellsparker och laddstolpar. Fjärrvärmeutbyggnader är för tillfället det område som dominerar i antal projekt. Där ingår allt från anslutning av enskilda kunder till hela exploateringsområden. Vi har en stark strävan att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder och driver därför kontinuerligt förnyelse- och underhållsprojekt, vilket också är en del av tjänsten. Vi arbetar efter beprövade processer och frihet under ansvar. Vi är ett öppet och härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår projektgrupp med en ny projektledare. Att arbeta som projektledare på Växjö energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och Auto CAD. Det är önskvärt att du har en ingenjörsutbildning, erfarenhet av entreprenadarbete samt projektering av fjärrvärmeledningar eller liknande är meriterande. B-körkort samt att behärska det svenska språket väl i både tal och skrift är ett krav. Du har en förmåga att självständigt driva och utveckla projekt, är positiv och trygg i dig själv och skapar med lätthet relationer och förtroende. I ditt arbetssätt är du ansvarskännande, ambitiös och målinriktad. Du har en affärsmässig approach med kunden i fokus och trivs med många kontaktytor.

VEABs kärnverksamhet utgörs av produktion och distribution av el och värme samt IT-kommunikation till drygt 25.000 kunder. Betydande satsningar sker nu genom utbyggnad av fjärrvärme och bredband inom Växjö Kommun. Våra tjänster utgör en viktig del av alla våra kunders vardag till vilka vi erbjuder trygga leveranser, bra priser och bra service. Dessutom engagerar vi oss starkt i miljöfrågor och är pådrivande i forskning och utveckling. Genom olika aktiviteter bygger vi en stark, spännande och inte minst värdefull verksamhet.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-03-14
Referensnummer
VEAB 01/21

Kontakt

Almir Ovcina
Gruppchef
almir.ovcina@veab.se
Malin Lundmark
Personalutvecklare
0470-77 51 04
malin.lundmark@veab.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för SEKO, Vision eller Ledarna nås via Växjö Energis kundtjänst
0470-70 33 33

Övrig information

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi månar om våra medarbetare och eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Växjö Energi är en del av Växjö kommun. Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan. Välkommen med din ansökan!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag