Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Tjänsteansvarig nät

Kommunledning

Om tjänsten

Som Tjänsteansvarig Nät ansvarar du för tjänsteleveransen av de kommunala nätverken som Växjö kommunkoncern nyttjar för hela verksamhetens IT-tjänster. Du håller kontakten mellan verksamheten, våra leveransorganisationer och externa leverantörer. I rollen förvaltar och utvecklar du tjänster för datornätverk i samverkan med våra arkitekter och leverantörer. Du driver upphandlingar och leder kommersiella processer inom tjänsteområdet. En annan viktig arbetsuppgift är att förvalta och utveckla riktlinjer och standarder som är styrande vid nätutbyggnad. Som tjänsteansvarig är du del av ett team där du samarbetar med andra tjänsteansvariga för att skapa ett enhetligt tjänsteutbud baserat på en lyhörd kommunikation med verksamheten. Till hjälp har du starka team med Supporttekniker, Systemtekniker och IT-arkitekter. Vi kan erbjuda dig: - Utmanande uppdrag med storskaliga och samhällsnyttiga tillämpningar i en organisation som satsar stort på digitalisering - Omtänksamma kollegor och en trygg arbetsgivare - Balans i livet där det finns plats för både familj och fritid - En kompetensresa som är unik för just Dig och Din fortsatta utveckling

Din profil

Vi söker dig med bakgrund som exempelvis tjänsteansvarig, förvaltningsledare eller projektledare samtidigt som du har flerårig erfarenhet av, och god förståelse för, området nät och datakommunikation. Du är strukturerad och trygg i att självständigt driva ditt ansvarsområde enligt IT-avdelningens mål och kärnuppdrag. Du är lyhörd för verksamhetens behov och förstår vikten av en stabil IT-miljö som möjliggör verksamhetens behov. Andra framgångsfaktorer i rollen är att kunna leda, koordinera och kommunicera med dina kollegor, leverantörer och intressenter i verksamheten som du är beroende av både för den dagliga leveransen och utvecklingen av tjänsterna. Du har också god erfarenhet av avtalshantering, leverantörsstyrning och utveckling av leverantörssamarbete. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl internt som externt. Du ser ständiga förbättringar och lärande som en naturlig del av arbetet. Som person drivs du av utmaningar och att göra en bra leverans och ta ett helhetsansvar för ditt tjänsteområde. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-06-01
Referensnummer
klf 35/22

Kontakt

Fredrik Fröderberg
Enhetschef koncerngemensamma tjänster
0470-413 61
fredrik.froderberg@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022