Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Undersköterska till Sörgården

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Sörgården är ett särskilt boende med 37 platser, som drivs på intraprenad sedan juni 2017. Vi sätter stort fokus på den enskilde omsorgstagaren och du måste därför ha ett stort engagemang och värna om värdighet och integritet. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att ta ansvar. Som vår medarbetare gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. På Sörgården arbetar vi med fokus på omsorgstagaren genom kontaktmannaskap och nära samarbete mellan olika professioner. I tjänsten ingår omvårdnadsarbete, delegerade HSL-uppdrag, dokumentation samt särskilt ansvar över ett eller flera ansvarsområden som vi gemensamt kommer fram till utifrån dina intressen och förkunskaper. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet genom dialog både under planerade möten och spontana samtal. Hos oss är det viktigt att fokusera på lösningar och inte problem och att vilja bidra till en bra arbetsmiljö. Vi tror att ett leende och ett gott skratt ger positiva effekter både hos personal och omsorgstagare. Tjänsten är på heltid och förlagd på dag, kväll och helg.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, har hög social kompetens och gillar att samarbeta tillsammans med andra. Du tar ett stort eget ansvar, är flexibel och söker ständigt efter effektiva lösningar. Vi ser gärna att du bidrar med egna idéer och är med och driver vårt kvalitetsarbete framåt. Stresstålighet och att självständigt kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter är nödvändigt. Du behöver vara utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. Du har god förmåga att samarbeta, strukturera och planera ditt arbete, du tycker om att ta ansvar och är flexibel. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Vid nyanställning ställer även Växjö kommun krav på att du är vaccinerad mot Covid-19.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-05-25
Referensnummer
OMS 143/22

Kontakt

Inger Eriksson
Enhetschef
0470-79 65 43

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022