5 maj: Din sexiga jävel - måleriworkshop med konstnären Richard Johansson

Måleri med påklädd modell och grillkorv i det gröna med konstnären och folkkonstvurmaren Richard Johansson. Kom som du är – måleriovana uppmuntras.

Tillhör: Richard Johansson

Din sexiga jävel

Välkommen på måleriworkshop med påklädda modeller och grillkorv i det gröna med konstnären och folkkonstvurmaren Richard Johansson. Vi kommer bygga upp scenografier för modellerna att interagera med.

Kom som du är – måleriovana uppmuntras! Från 13 år och uppåt!

Richard Johansson är konstnär och bor i Kivik. Han har bland annat drivit konstprojektet "Folkkonstmuseum", som är ett rullande museum och konstverk av Richard Johansson, som både är upphovsman och museichef. Han har under flera år samlat på målningar, skulpturer och föremål. Det är en hyllning till konsten, men också till mångfalden och oliktänkandet. Här får det udda och ouppmärksammade en självklar plats i historien. En liten röst tas på stort allvar. Mer om Richards konstnärskap här: richardjohansson.com.länk till annan webbplats

Tid och datum

Söndag 5 maj kl. 11-16, på Växjö konsthall. Fritt inträde, föranmäl gärna till konsthall@vaxjo.se - begränsat med platser. Från 13 år och uppåt.

Kontakt

 • Växjö konsthall

  Reception

  0470-414 75

  konsthall@vaxjo.se

  Besöksadress

  Västra Esplanaden 10, Växjö

  Postadress

  Växjö kommun
  Växjö konsthall

  Box 1222

  351 12 Växjö

  Ordinarie öppettider

  Söndag och måndag stängt

  Tisdag-fredag, klockan 12-18

  Lördag klockan 12-16

  Fritt inträde

  Avvikande öppettider

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2019