Araby park arena

Välkommen till Araby park arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Nu är höstens verksamhet i full gång med både klassiker och nyheter på schemat.

Kvällsbild, Araby Park Arena

Under terminerna har Araby park arena en massa aktiviteter att erbjuda för olika åldrar som fotboll, karate, dans, sömnad och kulturkvällar med olika teman. Och under skolloven händer extra mycket kul.
Höstens aktiviteter på Araby park arena
På vår Facebook-sida och på vår Instagram #arabyparkarena kan du läsa om många av evenemangen och aktiviteterna i arenan.

Tider och målgrupper i höst:

  • Måndag - fredag kl 14.00-16.00 Kass 3-6
  • Tisdag - torsdag kl. 16.00-17.30 Familjer
  • Måndag, tisdag-lördag kl 18.00-21.00 Högstadiet/gymnasiet
  • Tisdag kl 15.00-18.00 Sysselsättning Araby
  • Tisdag kl 18.00-21.00 Föräldrar/vuxna

Lokalen har inga stående öppettider utan är öppen när det pågår aktiviteter på arenan.

Araby park arena

Araby park arena är en mångkulturell arena för aktiviteter inom idrott och kultur samt möten för integration och sysselsättning där människor själva kan utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby park arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby park arena är anpassad för personer med funktionsvariationer med hiss, tillgängliga omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 gånger 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 gånger 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen är publikkapaciteten 900. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för ca 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning och hyra

Bokning av lokalerna sker via kontaktuppgifterna nedan.
Hyror och avgifter hittar du här (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 augusti 2020
Se och göra