Araby park arena

Välkommen till Araby park arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Nu är vinterns verksamhet i full gång.

Kvällsbild, Araby Park Arena

Under hösten har Araby park arena en massa aktiviteter att erbjuda för olika åldrar som futsal, pingis, trummor, dans och annat kul.

I höst har vi flera nya satsningar på arenan:

  • Tjejkväll varje tisdag
    Tisdagar betyder tjejkväll. Kl. 18-21 kan du som går i årskurs 7 och uppåt komma för att umgås eller vara med i en aktivitet.
  • Kulturkväll varje onsdag
    Varje onsdag är det kulturkväll med olika teman. Kom för att testa, lära och inspireras. Aktiviteterna är för dig i årskurs 7 och uppåt.

På vår Facebook-sidalänk till annan webbplats och på vår Instagram #arabyparkarenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa om många av evenemangen och aktiviteterna i arenan.

Lokalen har inga stående öppettider utan är öppen när det pågår aktiviteter på arenan.

Araby park arena

Araby park arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby park arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby park arena är anpassad för personer med funktionsvariationer med hiss, tillgängliga omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 gånger 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 gånger 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen är publikkapaciteten 900. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för ca 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning och hyra

Bokning av lokalerna sker via kontaktuppgifterna nedan.
Hyror och avgifter hittar du här (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2020
Se och göra