Araby park arena

Araby park arena är en arena för aktiviteter inom idrott och kultur samt möten för lärande och sysselsättning. Här kan du delta i olika aktiviteter och ta del av de arrangemang arenan erbjuder.

Under terminerna kan Araby park arena erbjuda en mängd aktiviteter för olika åldrar som fotboll, karate, dans, familjeaktiviteter, språkcafé och kulturkvällar med olika teman. Under skolloven händer extra mycket kul för barn, ungdomar och familjer.

Öppettider

Arenan har öppet för olika målgrupper olika dagar och tider:

På Araby park arenas Facebook Länk till annan webbplats. och på vår Instagram Länk till annan webbplats. kan du läsa om många av evenemangen och aktiviteterna i arenan.

Hyra lokaler i arenan

Araby park arena erbjuder även lokaler att hyra. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby park arena är anpassad för personer med funktionsvariationer med hiss, tillgängliga omklädningsrum, hörslinga med mera.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 x 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. Läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål. Hörslinga finns i lokalen.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 x 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för cirka åtta personer finns i hallen. Rummet är utrustat med audiovisuell uppkoppling, whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning och hyra

Bokning av lokalerna sker via e-post till arabyparkarena@vaxjo.se eller via föreningsservice och systemet Rbok

Hyror och avgifter , 103 kB. (aktivera gärna bokmärken i dokumentet för att enklare kunna bläddra).

Film om Araby park arena

Araby park arena invigdes 2011. I filmen kan du ta del av hur tankarna gick inför bygget av arenan och vad den har betytt för området.

Kontakter

Senast uppdaterad: 31 maj 2024