Araby park arena

Araby park arena är en mångkulturell arena för aktiviteter inom idrott och kultur samt möten för integration och sysselsättning där människor själva kan utöva aktiviteter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder.

Under terminerna kan Araby park arena erbjuda en mängd aktiviteter för olika åldrar som fotboll, karate, dans, sömnad och kulturkvällar med olika teman. Under skolloven händer extra mycket kul.

Lokalen har inga fasta öppettider utan är öppen när det pågår aktiviteter på arenan. Arenan har öppet för olika målgrupper olika dagar och tider:

  • Måndag-fredag klockan 14.00-16.00 Klass 1-6
  • Måndag, tisdag, onsdag klockan 17.00-18.00 Barn 1-7 år i vuxens sällskap
  • Onsdag-lördag klockan 18.00-21.00 Högstadiet/gymnasiet
  • Tisdag klockan 17.00-21.00 Vuxna

På Araby park arenas Facebook Länk till annan webbplats. och på vår Instagram Länk till annan webbplats. kan du läsa om många av evenemangen och aktiviteterna i arenan.

Araby park arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby park arena är anpassad för personer med funktionsvariationer med hiss, tillgängliga omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i alla delar.

Araby park arena 10 år

2011 invigdes Araby park arena. Pandemin stoppade oss från att ha ett 10-årsjubileum år 2021, men i filmen kan du ta del av hur tankarna gick inför bygget av arenan och vad den har betytt för området.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 x 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 x 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen finns det plats för 900 åskådare. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för cirka 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning och hyra

Bokning av lokalerna sker via kontaktuppgifter till Araby park arena.
Hyror och avgifter , 102 kB. (aktivera gärna bokmärken i dokumentet för att enklare kunna bläddra).

Kontakter

Senast uppdaterad: 14 februari 2023