Bergendahlska gården

Vill du fika, spela musik, spela tv-spel, träffa kompisar, delta i aktiviteter och temakvällar eller har du en egen idé på aktivitet men saknar lokal är du välkommen till oss på BG.

På övervåningen finns vår musik och kulturinriktade verksamhet. Här kan du bland annat låna en repa, sjunga i kör, ta körkort i vår Hip Hop-studio eller arrangera i vår stora sal. Här är du välkommen från 13 år och uppåt.

På entréplanet finns vår mötesplats som främst riktar sig till gymnasieungdomar. På mötesplatsen finns det billig fika, brädspel, designrum samt möjlighet att delta i olika aktiviteter och temakvällar som erbjuds. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i huset rekommenderar vi att du följer oss på Facebook.länk till annan webbplats

Öppettider

BG Musik

Måndag-torsdag, klockan 14.00-21.30
Drop in i reporna, klockan 14.00-16.30

BG Kafé

Måndag-torsdag, klockan 17.00-21.00

Verksamheten drivs av Växjö kommun i nära samarbete med ideella och privata aktörer i Växjö musik, kultur och aktivitetsliv.

Under kontorstider måndag till fredag kan man träffa tjänstepersoner som arbetar inom olika verksamheter. Oss hittar du i kontorslandskapet på entréplan. Välkommen att kontakta oss om du har frågor. Dagtid når du oss genom att ringa till kontaktcenter, se kontaktuppgifter nedan. Kvällstid (klockan 17.00-21.00) når du oss på telefon 0470-411 81.

Det går också bra att mejla till oss.

Samordnare för hela Bergendahlska gården

Jessica Sorting
E-post: jessica.sorting@vaxjo.se

BG Musik

Per-Oskar Persson
Epost: per-oskar.persson@vaxjo.se

Ungas fria tid

Louise Nygren
E-post: louise.nygren@vaxjo.se

Fritidsgårdarna

Peter Johansson
E-post: peter.johansson@vaxjo.se

Fält och navigator

Anders Gustafsson
E-post: anders.gustafsson3@vaxjo.se

Växjölöftet sommar (ferieplatser)

Anna Nilsson
E-post: anna.nilsson@vaxjo.se
Jessica Sorting
E-post: jessica.sorting@vaxjo.se

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 maj 2018
Se och göra